· 

Ontdek de Toekomst van Gevelinspectie met Onze 3D Drone Technologie!

Benieuwd naar hoe uw pand er in 3D uitziet en hoe u dit kunt inzetten voor een efficiënter gevelonderzoek? Maak nu gebruik van onze exclusieve aanbiedingsactie! Tot het einde van 2024 bieden wij u de kans om uw woning of project voor slechts €550,- in 3D in kaart te laten brengen. Deze aanbieding is wel gebonden aan voorwaarden. Deze zijn te vinden bij ons aanvraagformulier en staan hieronder vermeld.

Onze drone-technologie stelt ons in staat om elk detail van uw gevel of dak haarscherp vast te leggen. Daarbij ontvangt u een gedetailleerd rapport en inzage in het 3D-model van uw pand. Dit biedt niet alleen een helder overzicht van de staat van uw gevel, maar ook de mogelijkheid om eenvoudig een niet-destructief onderzoek uit te voeren.

Belangrijke voorwaarden:
- Het pand moet zich bevinden in een groene of oranje vliegzone.
- Voor panden in rode zones of hoger dan 11 meter gelden andere tarieven en voorwaarden.
- De inspectie betreft een optische beoordeling van de gevel. Voor volledig gevelonderzoek kunnen we verdere afspraken maken.

Mis deze kans niet om de nieuwste technologieën in de bouwsector te ervaren! Voor meer informatie en om uw aanvraag in te dienen, vul vandaag nog het formulier in. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

3D project in kaart, drone bouw, Mjop, renovatieproject, renoveren, bouwbedrijf, nieuwe technologie bouw, groeien bouw, efficiënt werken bouw, drone

** Om gebruik te maken van de aanbiedingsactie tot eind 2024, zijn er enkele voorwaarden van toepassing. Het te inspecteren pand of woning moet zich bevinden in een groene of oranje vliegzone. Bevindt het pand zich in een rode zone, zoals in het centrum van Amsterdam of nabij legerbasissen en vliegvelden, dan gelden er andere tarieven. De korting is geldig voor de inspectie van één woning. Als het pand hoger is dan 11 meter, bespreken we de details na ontvangst van de aanvraag. De onderzoeken die we uitvoeren zijn van niet-destructieve aard, waarbij we de gevel uitsluitend optisch bekijken. Indien u een volledig gevelonderzoek wenst, kunnen we dit uiteraard verder bespreken. U ontvangt van ons een gedetailleerd rapport en inzage in uw 3D-model.

Reactie schrijven

Commentaren: 0